Dombházam

01 Dombház kezdet

2016. február 02. 20:38 - Dombházam

Miért született meg ez a blog?

Egy ideje már érlelődött bennem, keresgéltem, hogy mivel szeretnék foglalkozni. De amíg ki akartam találni, nem jött az ihlet :). Rossz irányból közelítettem. Nem kitalálni kell, hanem felfedezni, hogy mi van benned.

Egy önismereti tréning előhozta belőlem, ami már ott volt :) . Szóval, hogy mit szeretek legjobban, és miben vagyok a legjobb.... A legjobban a házunkkal, kertünkkel szeretek foglalkozni, annak létrehozásával, fejlesztésével…..Kiskoromban a kedvenc mesém a „Varázsceruza” volt, annyira szerettem, hogy bármit, amit lerajzolt, megelevenedett. A másik pedig a „Kisvakond”, a kertésznadrágjában, aki imádott kertészkedni, szerette a virágokat, állandóan a természetben volt .

Egyedi házunk van (dombház), amit saját magunk hoztunk létre, saját kezünkkel (a házat a férjem, a kertet én...a tetőnkön van a legjobb rész :) ).

dscf7143.JPG

Tehát ez a blog a házunkról és a kertünkről fog szólni, hogyan épült, hogyan jött létre és hogyan fejlődik még most is :). Immár 10. éve lakunk benne, tehát tapasztalatunk az van ;)

És a végére egy kis meglepetés ;) : A házunk és kertünk nemsokára látogatható lesz, meghatározott nyílt napok keretében. Úgyhogy, ha nem akarsz róla lemaradni, kövesd itt az eseményeket! :)

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dombhazam.blog.hu/api/trackback/id/tr898353986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása